parallax background

A GENERAL MOTORS LUXUSMÁRKÁJA

A CADILLAC MERÉSZ ÉS INNOVATÍV LUXUSAUTÓ-KÍNÁLATA AZOKNAK KÉSZÜL, AKIK ELŐREVISZIK A VILÁGOT.

A Cadillac Motor Car Division az amerikai General Motors Company (GM) autógyártó részlege, amely luxusjárműveket tervez és gyárt. Főbb piacai az Egyesült Államok, Kanada és Kína, azonban további 34 piacon forgalmazzák világszerte. A Cadillac autók a luxusmezőny élén állnak az Egyesült Államokban. 2019-ben a Cadillac 390.458 járművet adott el világszerte, ami a márka rekordjának számít.

A céget a Henry Ford Company maradványaiból alapították 1902-ben. Nevét Antoine de la Mothe Cadillacról kapta, aki a céget Detroitban hozta létre. Mire 1909-ben a General Motors megvásárolta a céget, a Cadillac már Amerika egyik vezető luxusautó-gyártója lett.

MODELLVÁLASZTÉK KÍNÁLATUNKBAN

CADILLAC ESCALADE ESV PREMIUM LUXURY 6.2 V8 420LE

A Cadillac Escalade Premium Luxury a legendás Escalade új generációja, amely az amerikai luxusterepjárók csúcsát képviseli. A motorháztető alatt agy 6.2 literes V8-as található 420LE teljesítménnyel és 623Nm nyomatékkal, 10 sebességes Hydra-Matic sebességváltóval. Mérete ellenére az Escalde kiváló menettulajdonságokat biztosít.

A Premium Luxury változat első osztályú, hatüléses, teljesen perforált bőr belső teret kínál. 12 irányban állítható első fűtött-hűtött ülések, fűtött ülések a második sorban. Luxus 16,9" átlós OLED színes információs érintőképernyős kijelző a tökéletes fényerő és színvisszaadás érdekében. A hátsó multimédiás rendszer 2 12,6-os képernyőt tartalmaz HDMI/USB bemenettel és vezeték nélküli kivetítés lehetőségével (mobil eszközről).

A rendszer 2 pár minőségi Cadillac vezeték nélküli fejhallgatót tartalmaz. A páratlan, 36 hangszórós 3D hangzású audiórendszerről a hangstúdiókbna használt professzionális hangtechnikára szakosodott AKG gondoskodott.

KÉSZLETEN LÉVŐ AUTÓK

Tekintse meg aktuális készletünket!

FELKELTETTÜK AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Érdeklődik valamelyik amerikai modellünk iránt? Elérhető készletlistát, árajánlatot vagy tesztvezetést kérne?
Kérjük keresse Balogh Gábor+36 20 428 3532  - értékesítő kollégánkat vagy kérjen ajánlatot online. Amennyiben nem találja oldalunkon az Ön által keresett vagy megálmodott amerikai autót, keressen minket, állunk szíves rendelkezésére a beszerzésben!