LEGENDA MINDEN TEKINTETBEN

CHEVROLET. SVÁJCBÓL INDULT, AMERIKÁBAN TELJESEDETT KI.

A Chevrolet az egyik legismertebb autógyártó a különféle luxusautó-típusok széles választékával, beleértve a luxuslimuzinokat, pickupokat és SUV-okat. Louis Chevrolet alapította 1911-ben, aki született svájci és szenvedélyes autóversenyző volt. Jelenleg a Chevrolet a General Motors alá tartozik. A Chevrolet járművei egyesítik a precizitást és a teljesítményt, ami a cég alapítójához és névadójához vezethető vissza.

Chevrolet modellek értékesítése és szervizelése

Akik érdeklődnek a népszerű Chevrolet modellek iránt, azoknak állunk rendelkezésére tapasztalt, motivált csapattal, dedikált értékesítő és szervizes kollégával, közvetlen alkatrész beszerzéssel. Szerviz- és javítási munkák, valamint a garanciális és jótállási problémák esetén teljeskörű szolgáltatást nyújtunk.

MODELLVÁLASZTÉK KÍNÁLATUNKBAN

CHEVROLET SILVERADO 1500

Masszív megjelenés, erős meghajtás, kényelem és biztonság. A Silverado a Chevrolet teljes méretű pickupja, mely évek óta a Ford F-150 és RAM 1500 első számú versenytársa. A 2019-es modellévre a Silverado-t az alapoktól kezdve újratervezték. Az új Silverado 1500-ra jellemző az erőteljes megjelenés – legyen szó elölről, oldalról vagy hátulról. A Silverado jelenleg a legerősebb pick-up a 3 nagy rivális - Ford F-150, RAM 1500, Silverado 1500 - közül.

Ha a pick-upok tervezésében és gyártásában szerzett 100 éves tapasztalatot valaki a 7 millió mérföldes tesztvezetéssel kombinálja, akkor nem egy hagyományos pickupot kap. Az új Silverado nagyobb, erősebb és könnyebb, mint elődje. A Silverado új Durabedje kategóriája legnagyobb csomagterével, 12 rögzítési ponttal, 120 V-os csatlakozással és fel-le funkcióval rendelkező elektromos csomagtérajtóval rendelkezik.

KÉSZLETEN LÉVŐ AUTÓK

Tekintse meg aktuális készletünket!

FELKELTETTÜK AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Érdeklődik valamelyik amerikai modellünk iránt? Elérhető készletlistát, árajánlatot vagy tesztvezetést kérne?
Kérjük keresse Balogh Gábor+36 20 428 3532  - értékesítő kollégánkat vagy kérjen ajánlatot online. Amennyiben nem találja oldalunkon az Ön által keresett vagy megálmodott amerikai autót, keressen minket, állunk szíves rendelkezésére a beszerzésben!