KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY RENDKÍVÜLI KÉNYELEM ÉS LUXUS

Tartós, funkcionális és stílusos. Fedezze fel a hasznos funkciókra tervezett külső tulajdonságokat, mint a RamBox® rakománykezelő rendszer és a merész, fekete megjelenésű kivitelek.

MEGÉRKEZETT AZ IGAZI AMERIKAI NAGYVAS: RAM 1500 TRX. A VILÁG LEGERŐSEBB ÉS LEGGYORSABB, SZÉRIÁBAN KÉSZÜLŐ PICKUPJA.

 

RAM 1500 TRX 6.2 Supercharged HEMI® V8 SRT® 702LE.

A RAM 1500 TRX ugyanolyan brutálisan néz ki, mint a Ford F150 Raptor, csak ezt bő 250 lóerővel több mozgatja. A TRX-ben 6,2 literes, V8-as motor dolgozik 702 lóerővel és 880 Nm forgatónyomatékkal. A TRX modellbe több újdonság került: aktív csillapítású felfüggesztés; egyedi hűtőrács és csomagtér RAM jelvények; LED-es fényszórók és hátsó lámpák; szélesített hátsó sárvédők; méretes kétoldali kipufogóvégek. A hátsó differenciálmű elektronikusan zárható, mind a négy kerék állandóan hajtott. Külön a TRX-hez fejlesztették ki a vegyes használatra szánt abroncsokat. A 60 mérföldes óránkénti (96km/óra) sebességre 4,5 másodperc alatt gyorsul fel; 10,5 másodperc után már 160 km/óránál jár ez a nagyvas, a végsebesség 190 km/h. A motor extra levegőigényéről a gépháztetőbe vágott, nagyméretű kürtő gondoskodik.

FORRADALMI MOTORTECHNIKA AZ ÚJ RAM TEHERAUTÓBAN.

5,7 HEMI V8

A HEMI LEGENDÁS CHRYSLER ALAKÚ MOTORNAK SZÁMÍT, AMELY ÉVEK ÓTA RÉSZE A DODGE RAM- NAK.

A RAM 1500 legújabb generációjában is a nagytérfogatú, 5699 ccm hengerűrtartalmú, 90 °-os V8-as motor és félgömb alakú égéstér az alapja egy erőteljes, tartós és hatékony pickupnak. A 5,7 literes HEMI V8 MDS és VVT rövidítéssel rendelkezik. Az előbbi a henger szelektív deaktiválásának rövidítése. Olyan rendszer, amely biztosítja, hogy a nyolc hengerből csak négy működik a részleges terhelési tartományban, csökkentve ezzel az üzemanyag-fogyasztást. A második rövidítés a változó szelepvezérlésre utal, amely biztosítja a szelepek optimális nyitási idejét. A HEMI szó valójában egy becenév és az angol „félgömb alakú” kifejezésre utal. Ennek a motornak az eredeti verziói jellegzetes, félgömb alakú égéstérrel és dugattyúkkal rendelkeztek.

RAMBOX

A RAMBOX OPCIÓ VALÓBAN EGYEDÜLÁLLÓ, Ő AZ EGYETLEN GYÁRTÓ, AMELY EZT AZ INTELLIGENS MEGOLDÁST KÍNÁLJA.

A rendszer két tágas tárolórekeszből áll a rakományágy hosszanti irányában. A rekeszek körülbelül 128 cm hosszúak és körülbelül 200 liter űrtartalmúak. Mivel a fedelek zárai a központi zárrendszerhez vannak csatlakoztatva, az egész jármű egy gombnyomással bezárható. Így biztos lehet benne, hogy soha nem fogja véletlenül elfelejteni bezárni a RamBox-ot. A tárolórekeszek alján található egy dugó, amely könnyen eltávolítható. Ez megkönnyíti a doboz kiürítését, ha mondjuk tisztítás közben feltöltötte volna vízzel. A maximális teherbírás 68 kg, így rengeteg szerszámot képes hordozni. Vagy feltöltheti a dobozt jéggel és hideg üdítőkkel, hogy egy forró nyári napon hideg itallal lepje meg barátait!

MODELLVÁLASZTÉK KÍNÁLATUNKBAN

KÉSZLETEN LÉVŐ AUTÓK

Tekintse meg aktuális készletünket!

FELKELTETTÜK AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Érdeklődik valamelyik amerikai modellünk iránt? Elérhető készletlistát, árajánlatot vagy tesztvezetést kérne?
Kérjük keresse Balogh Gábor+36 20 428 3532  - értékesítő kollégánkat vagy kérjen ajánlatot online. Amennyiben nem találja oldalunkon az Ön által keresett vagy megálmodott amerikai autót, keressen minket, állunk szíves rendelkezésére a beszerzésben!