Bármit is keres amerikai autójához, mindig számíthat a segítségünkre. Akár kedvező szervizajánlatainkra kíváncsi, akár szüksége van egy hasznos ötletre azzal kapcsolatban, hogyan tehetné autóját még biztonságosabbá és kényelmesebbé – mi örömmel segítünk Önnek.

Az amerikai modelljeink értékesítése után sem engedjük el az Önök, amerikai autó tulajdonosok kezét. Gondoskodunk autója állapotáról, legyen szó akár szervizelésről, karosszéria javításról vagy alkatrész beszerzésről. Cégünk tapasztalt, motivált csapattal, dedikált szervizes és alkatrészes kollégával, közvetlen alkatrész beszerzéssel áll a rendelkezésére. Jelentkezzen be szervizünkbe online és kollégáink hamarosan felkeresik Önt telefonon vagy emailben!

IGÉNYELJEN AMERIKAI VASAK SZERVIZ HŰSÉGKÁRTYÁT!

Az Amerikai Vasak Szerviz Hűségkártya Programja szervizünk hűséges ügyfeleinek kíván előnyt nyújtani!
Szerviz Hűségkártyáját igényelje személyesen szervizünkben, mely kedvezményt már az első szervizlátogatás alkalmával igénybe tud venni! Ahogy amerikai autója öregszik, egyre több odafigyelést igényel. Szakembereink kizárólag hivatalos, gyári alkatrészeket használva, megfizethető áron gondosodnak arról, hogy autója mindig megbízhatóan üzemeljen. Amerikai gépkocsiját hivatalos, gyári komputeres diagnosztika segítségével javítjuk, robbantott ábrás gyári alkatrészkereső programmal azonosítjuk a szükséges alkatrészt. Minél idősebb amerikai gépjárműve, annál nagyobb kedvezményre jogosult szervizünkben!

A táblázatban szereplő munkadíj kedvezmények csak abban az esetben érvényesíthetőek, amennyiben a szervizelés során felhasznált mindennemű alkatrészt és anyagot a szervizünkben, a beépítés napján vásároltak meg. Csak alkatrész vásárlása esetén a kedvezmények nem érvényesíthetőek. Jelen akciónk más, futó kedvezménnyel és szerződésben vállalt engedménnyel nem vonható össze!

A fenti kedvezmények visszavonásig érvényesek. A jogosultság feltételei: folyamatos szervizeltetés az Amerikai Vasak szervizében. A Hűségkártya autóra (rendszámra) szól, a kedvezmények igénybevételére a gépkocsi mindenkori tulajdonosa jogosult.

Várjuk szervizünkben!

HOGY MIÉRT ÉRDEMES AMERIKAI AUTÓJÁT NÁLUNK SZERVIZELTETNI VAGY ALKATRÉSZT VÁSÁROLNI HOZZÁ?

MUNKATÁRSAINK

BALOGH GÁBOR
értékesítési tanácsadó

TÓTH KÁROLY
szerviz bejelentkezés

VERESS CSABA
szerviz munkafelvétel

DEÁK ZOLTÁN
alkatrész részleg vezető - alkatrész igénylés

SIKLÓSI ZSOLT
alkatrész értékesítő

PALICZ RITA
marketing vezető

GARANCIA

Az általunk értékesített új amerikai modellekre (Ford, Shelby, Lincoln, Ram, Dodge, Jeep, Chrysler, Cadillac, Chevrolet, Corvette, GMC) 3 év/100.000 km garanciát biztosítunk. Továbbá a Shelby Europe minden Shelby F-150, Shelby Mustang és Tuscany modellre 2 év/50.000 km garanciát biztosít!

Szerviz bejelentkezés

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Kérjük adja meg autója pontos típusát a gyorsabb alkatrész azonosítás érdekében!
Kérjük adja meg autója alvázszámát a gyorsabb alkatrész azonosítás érdekében!
Hozom-viszem igénylése
Tájékoztatjuk, hogy szervizünkben 1-2 hetes előjegyzéssel dolgozunk, így az Ön által megjelölt időpont egyeztetése céljából kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot! Köszönjük megértését!
Adatkezelési tájékoztató
Marketing célú megkeresések