KEMÉNYEBB, MINT ELŐTTE OKOSABB, MINT VALAHA

A Ford F-150 pickup 43 éve az Egyesült Államok legnagyobb darabszámban értékesített járműve. Az új generációs, vadonatúj F-150 minden tekintetben felülmúlja az elődjét.

Érdekes újítások az új generációs Ford F-150 modellekben

A 2021-es Ford F-150 számos izgalmas változást hozott: új, téglalap alakú fényszórók, motorháztető és lökhárító, 11-féle hűtőrács, vezérelt nyitású légbeömlő, módosított fülkedizájn és platóajtó változatlan utastérkínálat mellett. A belső tér újdonságaként említésre méltó az elektromosan állítható ülés (Platinum, Limited, King Ranch), mely akár ággyá alakítható gombnyomásra (feláras). Felszereltségtől függően 4,8 vagy 12-colos infotainment képernyő és 8 vagy 12 colos digitális műszerközpont SYNC4-es fejegységgel, mely videós magyarázatokkal tarkított interaktív kezelési könyvet és különböző online szolgáltatásokat is tartalmaz. Az F-150 középkonzolját úgy alakították ki, hogy egyfajta irodaként funkcionáljon. A plató is kiemelt figyelmet kapott, amelynek világítása a műszeregységről vagy akár csatlakoztatott okostelefon alkalmazásból is egyenként aktiválható.

MODELLVÁLASZTÉK KÍNÁLATUNKBAN

KÜLÖNLEGES FORD F-150 MODELLEK

KÉSZLETEN LÉVŐ AUTÓK

Tekintse meg aktuális készletünket!

BLOG

FELKELTETTÜK AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Érdeklődik valamelyik amerikai modellünk iránt? Elérhető készletlistát, árajánlatot vagy tesztvezetést kérne?
Kérjük keresse Balogh Gábor+36 20 428 3532  - értékesítő kollégánkat vagy kérjen ajánlatot online. Amennyiben nem találja oldalunkon az Ön által keresett vagy megálmodott amerikai autót, keressen minket, állunk szíves rendelkezésére a beszerzésben!